Dissabte al vespre vam anar a sopar al gastrobar restaurant "Bubbles" de Girona. Ja feia temps que els nois i noies CROAC ens demanaven un sopar especial i diferent i... No hi ha lloc més especial i diferent a Girona que el Bubbles, així doncs, hi vam anar a fer-nos un tip de les millors i més originals tapes de tota la ciutat!!!
Tots preparats pel gran sopar!!! |
Som-hi, a menjar!!! |
A en Marc li van preparar un plat especial, un triturat de pollastre amb carbaça, caldo de verdures fresques, formatge i soja!!! |
Quina bona pinta que fa!!! |
Amanida verda amb formatge feta, taronja i olivada!! |
La Mónica ben enfainada!! |
A les patates braves no ens va donar temps de fer la foto que ja en faltaven la meitat!! jejeje... Boníssimes!! — a Bubbles Gastrobar i Restaurant. |
Croquetes de carn d'olla!!! Boníssimes, com les de la mama!!!! |
Els bastonets eren boníssims!! Eren nachos amb trufa de mozzarella, tomata confitada i guacamole!! Tot imitant la bandera de Mèxic, qe és d'on són! |
Coca de pebrot escalivat amb tonyina! — a Bubbles Gastrobar i Restaurant. |
Ous estrellats! |
Pasta fresca amb salsa de ceps i parmesano!! — a Bubbles Gastrobar i Restaurant. |
I de postres... Sacher de xocolata!! |
Ja és hora de marxar... |
Fins una altra, Bubbles!!! |
Marc, no posis aquesta carona, que ja hi tornarem un altre dia... jejjejeje |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada