dijous, 21 de juny del 2012

GRÀCIES A TOTS I TOTES PEL VOSTRE SUPORT!!

"Mai abandonis un somni, només intenta captar les senyals que et porten cap a ell". 

Paulo Coelho (escriptor brasiler) 

 

L’entitat Somnis CROAC es va crear una tarda en la que tres amigues, en una terrasseta, divagaven sobre com i en què els agradaria treballar realment. 

 

Tres educadores socials, un divendres a la tarda somiant i inventant la feina perfecta, allò que voldríem i que, el nois i noies amb qui treballem, voldrien i desitjaven...: El centre perfecte, inexistent i necessari.

 

Els castells de núvols van arribar fins la Lluna, fins el Sol, fins l'infinit, però... Els somnis es poden fer realitat si t’esforces, si lluites i, sobretot, si les coses es fan bé!! Així doncs, dues setmanes després, i mentre fèiem una barbacoa, va néixer "Somnis CROAC".

 

D’aquell dia ja fa casi un any i, tot i que encara ens falta experiència, després de moltes activitats, sortides, casals, festes, sopars, colònies, picnics, etc., amb els qui ara són nois i noies CROAC... Podem dir que... EL NOSTRE SOMNI S’HA FET REALITAT!!!!

 

Només volíem donar les gràcies a tots i totes els qui ens acompanyeu i ajudeu dia a dia en aquesta iniciativa: Als nois/es CROAC, voluntaris/es, amics/gues, família, coneguts/des, entitats i, fins i tot desconeguts i espontanis. Sou un gran recolzament per nosaltres. Gràcies per ajudar-nos a fer realitat el nostre SOMNI i, sobretot, gràcies per ser com sou.

 

Només volíem donar-vos les gràcies per tot. Mil petons, abraçades i... ENS VEIEM AL CROAC!!!!

 

El CROAC es va crear per a vosaltres...


CROAC és Comunicació, Resposta, Oci, Adaptació i Companyerisme.

 ツ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada